Lediga jobb

Är du intresserad av att arbeta hos oss som timanställd eller tillsvidareanställd skicka gärna in ditt CV. För arbete hos oss vill vi att du har lämplig ubildning såsom beteendevetare, socionom, behandlingsassistent, socialpedagog, sjuksköterska eller liknande. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete på HVB. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Just nu söker vi behandlare till KuddbyÄng. Se annons och ansök här.

Maila din ansökan till:

jennie@actitreat.se

Som behandlare hos oss kommer du att vara med och stötta flickorna i deras vardag med allt från behandlingsarbete till skola och vardagssysslor såsom ADL eller fritidssysselsättning.

Motiverande samtal är en mycket viktig del i arbetet. Som fast anställd behandlare innefattar tjänsten också kontaktmannaskap vilket innebär att man är en flickas närmsta kontakt och ansvarar då för att flickans vårdplan och genomförandeplan följs och följs upp i månadsrapporter. God kontakt med flickans handläggare och nätverk är mycket viktigt.

Det är av stor vikt att uppnå god anknytning till sin ungdom. Tjänsten innehåller främst kväll-, natt- och helgtjänstgöring men även dagpass kan förekomma.

Kontakta oss